Algemene Voorwaarden

Algemene voorwaarden Noordelijke Zwemacademie

1. Alle leerlingen zijn welkom bij de Noordelijke Zwemacademie!

De aangemelde leerling die voor diplomagarantie in aanmerking komt, moet voldoen aan de eisen die door de Noordelijke Zwemacademie worden gesteld.

2.Opgave voor deelname aan de cursus gaat via het inschrijfformulier op onze website, via de mail of telefonisch.

3. Aan de hand van ‘voorzwemmen’ en een intakegesprek wordt in overleg met de ouders door de Noordelijke Zwemacademie bekeken of de leerling geschikt is om de cursus te volgen. Indien de leerling niet geschikt is volgt er een advies van de Noordelijke Zwemacademie voor andere mogelijkheden om snel te leren zwemmen bij de Noordelijke Zwemacademie.

4. Diplomagarantie wordt gegeven op basis van bovengenoemde toelatingseisen.

Deze garantie wordt gegeven bij het volgen van de gehele cursus of de afgesproken dagdelen. Bij het missen van 1 of meer lessen, zonder dat hierover overleg is geweest met de Noordelijke Zwemacademie vervalt deze garantie.

5.Bij opgave van de cursus wordt er inschrijfgeld berekend.

Het inschrijfgeld bedraagt € 25,- en dient onder vermelding van het inschrijfnummer worden overgemaakt op de rekening van de V.O.F Noordelijke Zwemacademie: NL68RABO0197974279

De betaling van de totale cursus dient voor of in afgesproken termijnen van de aanvang van de cursus in het bezit te zijn van de Noordelijke Zwemacademie.

Betalen in termijn is mogelijk in overleg van 2 tot max 8 termijnen met de Noordelijke Zwemacademie.

6. Indien de cursus voortijdig wordt beëindigd, zonder geldige reden en overleg met de Noordelijke Zwemacademie kan er geen restitutie van lesgeld plaatsvinden.

7. Als de leerling de gehele cursus heeft gevolgd met diploma-garantie, maar niet kan afzwemmen dan zal de Noordelijke Zwemacademie in overleg een passende individuele oplossing zoeken.

8. De garantie vervalt indien de ouders van de leerling aandoeningen of ziektes van het kind die de resultaten beïnvloeden ( bijvoorbeeld astma of epilepsie), dit bij opgave niet hebben doorgeven aan de Noordelijkezwemacademie.

×

 

Hallo!

Klik op de knop hieronder om contact op te nemen via Whatsapp!

× Direct contact!