4 Reacties

 • Renata Visser

  10 maart 2020 om 20:18 Beantwoorden

  Geachte lezer

  Van af welke leeftijd is dit? Mijn zoontje word 6 mei 4. En wil hem op zwemles hebben hij is totaal niet bang voor water hoor graag van jullie

 • Renee Meelker

  4 juli 2020 om 20:48 Beantwoorden

  Mijn dochter zwemt al heel lang bij viz. Volgens ons kan ze het best prima maar er zit geen schot in. Er is elke week iets anders waar ze volgens de Badjuf aan moet werken … wij willen graag overstappen. Ze zit wel al in Niveau 4… hebben jullie plek voor mijn dochter ?

 • Faith Odia

  9 mei 2022 om 15:47 Beantwoorden

  Mijn dochter is 6 plus, niet bang van water, wil graag leren zwemmen, is er een plek voor haar?
  Haar naam is Karris
  Ik hoor graag van u

  • Beste heer/ mevrouw,
   Graag nodig ik jullie uit voor het vrijblijvende proefzwemmen op zaterdag 14 mei om 15.45 uur bij het zwembad Kalverdijkje in Leeuwarden. Daar kan ik even zien hoever uw dochter Karris haar fysiek en concentratie ontwikkeld heeft. Daarna kom ik terug voor de planning. Mocht aangegeven datum u niet schikken laat mij binnen twee dagen weten voor evt andere optie. Graag tot ziens.

Plaats een reactie